Om Pawspective

På leting etter unike hundeprodukter og håndlaget kvalitet!

Pawspective ble startet for å være en livstilsblogg og kilde til trender og designprodukter for moderne hundeeiere. Hunder og katter har i økende grad blitt en forlengelse av vår egen stil og en integrert del av den moderne familien, og som en følge av dette ser vi et stadig økende utvalg i designprodukter til hundeeiere.

Inspirert av trenden med vakre og veldesignede produkter til våre firbente familiemedlemmer, og vel vitende om at det kan være en utfordring  å navigere jungelen av dyreutstyr på markedet, følte Annika følte at det var behov for et sted hvor moderne dyreelskere kunne oppdage nye produkter og finne ut hva som er utenfor kjedebutikkene.

Pawspective er skapt for å hjelpe deg og kjæledyret din finne rett produkt til rett tid, og de beste produktene akkurat til dere.   Hold deg oppdatert på trender og nyheter,  finn spennende og unike produkter eller  sjekk ut velprøvde klassikere.  Pawspective elsker produkter og produsenter som spiller på lag med naturen, tilbyr et unikt design og som setter standarden for hvordan ting skal gjøres.

Pawspecitve  er ikke en butikk, og vi selger ingenting fra denne nettsiden. Vi prøver å henvise deg til produsentens nettside i hvert innlegg, slik at du kan spørre direkte. Siden finansieres av annonseinntekter.

  • Annika & Narnia