Velkommen til Dogtionary

Vi er en liten familiebedrift  i Norge som søker verden over etter de beste design- og håndverksproduktene for den kvalitetsbevisste.

Etter mange år i fotobransjen hadde jeg opparbeidet lang erfaring og et stort nettverk for å kunen finne de helt unike produtkene som gjør et bra photoshoot til et ekstraordinært et.
Her finner du ikke masseprodusert fast fashion produkter, men produtker fra engasjerte småprodusenter med fokus på miljø og etisk produksjon, som lager produkter med gjennomtenkt og funksjonell design.
Ta kontakt om du har behov for noe helt spesielt til din fotoshoot!

Våre verdier

Litt om hva vi står for og hva vi vektlegger når vi kjøper inn ting til butikken.

Miljøvennlighet

Våre produkter er alltid valgt etter en vurdering av miljøvennlighet. Dette gjelder både hva produktet er produsert av, hvordan det er produsert, hvor det lages og også hvorfor det er produsert. I det siste legger vi bla. at vi unngår innkjøp av produkter med kort levetid – som feks. klær som  man kan tenke seg i i motebildet kun en kort tid.

info-5

Småskala produksjon

Våre produsenter produserer ikke i stort skale, da produktene ofte er håndlaget. Vi kjøper derfor ikke inn i større kvanta, og har derfor heller ikke sesonvarer eller salg.

Rettferdig handel

Vi kjøper direkte fra småprodusenter som får laget produktene sine lokalt og som gir sine arbeidere en rettferdig lønn – eller også rett fra designeren selv.